Geslaagde Alpentocht voor CliniClowns

Een ontspannen sfeer, trotse gezichten en een prachtige opbrengst; we kunnen terugkijken op een mooie editie van de Alpentocht voor CliniClowns in Frankrijk!

Op woensdag 4 september gingen de deuren van het Alpentochthuis in Valloire open. De 329 deelnemers die dit jaar de uitdaging aangingen voor CliniClowns druppelden met verwachtingsvolle blikken binnen. En toch ook een tikkeltje gespannen, want de klim naar de top van de Col du Galibier zou geen makkelijke worden.

CliniClowns in de Alpen

Voordat het zover was, konden de wandelaars meedoen aan de georganiseerde wandeltraining onder leiding van ervaren gidsen. De fietsers en hardlopers verkenden de omgeving op eigen initiatief. CliniClowns Peer, Teun en Bougie zorgden gedurende de week niet alleen voor veel vrolijkheid en muziek in het Alpentochthuis, maar ontvingen de deelnemers op zaterdag ook bij de finish.

€ 304.808,-

Het was een pittige klim op weg naar de top van de Col du Galibier, de prestatie daardoor des te knapper. Samen maakten de deelnemers en hun sponsors een prachtige opbrengst mogelijk voor CliniClowns: € 304.808,-! 

Met de opbrengst van de Alpentocht kunnen wij ons werk mogelijk maken voor zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie. Volgend jaar vindt de laatste editie plaats en gaan we nog één keer naar de top voor CliniClowns. Lees meer over de Alpentocht.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.